Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-04@05:09:28 GMT

واکسیناسیون بدون ثبت‌نام و دریافت نوبت صحت دارد؟

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۳۲۷۴۰

واکسیناسیون بدون ثبت‌نام و دریافت نوبت صحت دارد؟

 بیش از ۵۰ میلیون دز واکسن تاکنون وارد شده است. سرعت واکسیناسیون بیشتر شده و برخی از مراکز واکسیناسیون شبانه‌روزی شده است.

سن واکسیناسیون به متولدین ۱۳۶۳ رسیده، اما در همین حال برخی در شبکه‌های اجتماعی گفتند بدون نوبت واکسن زده‌اند. در همین مورد رئیس مرکز واکسیناسیون پارک قیطریه گفت: «تنها یک شیطنت در فضای مجازی موجب مراجعات مردم بدون توجه به پیامک و نوبت‌دهی بر اساس گروهی سنی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

او گفته بود مرکز واکسیناسیون پارک قیطریه همچون سایر مراکز بر اساس پیامک ثبت‌نام و گروه سنی اعلام شده، واکسیناسیون مراجعه‌کنندگان را تزریق می‌کند.»

البته بر اساس اعلام وزارت بهداشت، متولدین ۱۳۶۱ تا ۱۳۷۰ که ساکن استان‌های بوشهر، خراسان جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کرمان، ایلام، کرمانشاه، کردستان، آذربایجان غربی، قم و هرمزگان هستند نیز امکان ثبت‌نام دارند.

بدون نوبت واکسن زدیم

در همین حال برخی از مخاطبان می‌گویند بدون دریافت نوبت و قبل از اینکه به سن آنها برسد به مراکز واکسیناسیون رفتند و واکسن تزریق کردند.

«در بوستان گفتگو بدون نوبت واکسن تزریق کردم.

«شما تکذیب کنید ولی من واکسن زدم.»

«من هم در محدوده چیذر بدون ثبت‌نام و دریافت نوبت واکسن زدم.»

آنطور که برخی از مخاطبان می‌گویند در مراکزی که بدونن نوبت واکسن زدند، واکسن‌های سینوفارم و برکت را تزریق می‌کردند. آنها می‌گویند به افراد زیر ۱۸ سال بدون نوبت واکسن نمی‌زدند. یکی دیگر از کاربران شبکه‌های اجتماعی می‌گوید خودش به پارک قیطریه رفته و واکسن تزریق کرده.

آنچه که برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی به آن اشاره دارند این است که چرا تزریق واکسیناسیون بدون محدودیت سنی تکذیب شود. البته برخی دیگر از کاربران می‌گویند برای اینکه از شلوغی و تجمع جلوگیری شود، آن را علنی نمی‌کنند.

در حالی برخی از مردم بدون محدودیت سنی واکسن زدند که پیش‌تر نیز سرپرست مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت گفته بود برخی با پیامک جعلی واکسن تزریق کردند.

شریفی مقدم گفته بود برای اینکه از واکسیناسیون با پیامک جعلی جلوگیری شود، در مراکز واکسیناسیون کد ملی افراد را در سیستم بررسی می‌کنند تا اگر اسم کسی در سیستم نبود نتواند واکسن تزریق کند.

این در حالی است که تجارت‌نیوز در گزارشی به این موضوع پرداخت که برخی برای اینکه بتوانند با پیامک جعلی واکسن تزریق کنند به مراکز واکسیناسیون دورافتاده و بدون امکانات می‌رفتند. در این مراکز دیگر سیستمی نبود که مسئول مرکز کد ملی افراد را بررسی کند.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت تاکنون بیش از ۲۷ میلیون نفر دز اول واکسن کرونا و بیش از ۱۳ میلیون نفر تیز دوم را تزریق کرده‌اند. همچنین مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۴۰ میلیون و ۳۲۰ هزار و ۱۷۵ دز رسید./ تجارت نیوز

منبع: فردا

کلیدواژه: مراکز واکسیناسیون سن واکسیناسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۲۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری سایبری با ارسال پیامک «دریافت کالابرگ»

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ رامین پاشایی اظهار داشت: با تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضائی و تجربیات ادوار گذشته؛ مشخص شده است مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته و یا منتهی به تعطیلات چند روزه کشور اقدام به کلاهبرداری از طعمه‌های خود می‌کنند.

وی با اشاره به شگرد این مجرمان ادامه داد: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوندهای آلوده با عناوین دریافت کالابرگ، ابلاغیات قضائی و غیره مترصد کلاهبرداری از طریق دسترسی غیر مجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب‌های مالی آن‌ها است.

پاشایی ارسال و دریافت این پیامک در تمامی پیام رسان‌های بومی، غیر بومی، گروه‌ها و کانال‌ها که شهروندان در آن عضویت دارند را ممکن عنوان کرد و حتی ارسال این پیامک‌ها را از طریق دوستان و آشنایان نیز محتمل دانست.

وی در ادامه از هموطنان خواست: در صورت مواجه با اینگونه پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمامی آنها ارسال از طریق سر شماره‌های تلفن شخصی است، توجه نکنند.

سرهنگ پاشایی خاطر نشان کرد: در صورت غفلت و گرفتار شدن در دام مجرمان سایبری عموم مردم می‌توانند بلافاصله با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا در سراسر کشور تماس بگیرند و از خدمات انتظامی و تخصصی این پلیس بهره مند شوند.

وی افزود: در صورت نیاز شیفت‌های قضائی دادگاه‌ها، دادسراها و حوزه بانکداری در سراسر کشور آمادگی ارائه خدمات به افراد خواهان است.

کد خبر 6094895

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • افزایش ارسال لینک‌های آلوده
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • کلاهبرداری سایبری با ارسال پیامک «دریافت کالابرگ»
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود