Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس ـ همدان، روز گذشته با حضور وزیر بهداشت در همدان و اعلام برداشتن محدودیت سنی در واکسیناسیون مردم این استان، سوال‌هایی وجود دارد که آیا زیرساخت‌های لازم برای این امر فراهم شود و شرایط لازم اطلاع‌رسانی شده است؟، ضمن اینکه امروز تعدادی از افراد بدون ثبت‌نام در سامانه به مراکز واکسیناسیون مراجعه کرده‌اند که نتوانستند واکسینه شوند و این با اعتراض‌هایی همراه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای اطلاع از روند موجود به سراغ سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا رفتیم و صحبت‌های این مسوول را شنیدیم.

محمد خزایی در گفت‌وگو با فارس با بیان اینکه ۲۶ مرکز تجمیعی واکسیناسیون در استان فعال است که  حتی در روزهای جمعه نیز خدمات ارائه می‌دهند اظهار کرد: این مراکز دوشیفته از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۹:۳۰ فعال هستند، جز یک ساعت ظهر برای استراحت پرسنل که البته اگر آن زمان نیز افراد مراجعه کنند، واکسیناسیون انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه شب گذشته با درخواست مسوولان استان، وزیر بهداشت اعلام کرد در همدان نیز مانند استان‌های مرزی واکسیناسیون بدون محدودیت سنی انجام می‌شود گفت: تحقق این مهم نیاز به هماهنگی‌هایی دارد و برای آن چند روزی زمان لازم است.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا با بیان اینکه اگر واکسیناسیون از طریق سامانه نباشد نمی‌توان جمعیت را کنترل کرد افزود: یک‌میلیون و ۲۵۰ هزار نفر در استان مشمول دریافت واکسن هستند که از این تعداد ۵۵۰ هزار نفر در نوبت اول واکسینه شده‌اند و ۷۰۰ هزار نفر نیز باید واکسینه شوند.

وی با بیان اینکه به دنبال این هستیم در مدت زمان کوتاهی کار واکسیناسیون انجام گیرد خاطرنشان کرد: برای ساماندهی این موضوع باید افراد بالای ۱۸ سال در سامانه سلامت ثبت‌نام کنند.

خزائی با تاکید به اینکه افراد می‌توانند مرکز و ساعت واکسیناسیون را خود در سامانه انتخاب کنند افزود: فعلا وزارت بهداشت، سامانه را برای استان همدان و حتی کرمانشاه که استان مرزی است، فعال نکرده چراکه جمعیت زیادی را شامل می‌شود.
 
وی گفت: احتمالا چند روزی طول می‌کشد تا به صورت کامل کد ملی‌ افراد بالای ۱۸ سال در سامانه سلامت تعریف شود که در این صورت افراد با مراجعه به سامانه، ثبت‌نام و انتخاب زمان و مکان می‌توانند برای واکسیناسیون مراجعه کنند.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا گفت: خواهشمندم افراد قبل از ثبت نام در سامانه و عدم دریافت پیامک به مراکز واکسیناسیون مراجعه نکنند چون امکان واکسیناسیون بدون هماهنگی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه اگر مراکز واکسیناسیون هم افزایش یابد، واکسیناسیون بدون پیامک امکانپذیر نیست و باعث ازدحام خواهد شد افزود: باید طبق سامانه واکسیناسیون کار انجام شود چراکه ظرفیت‌های مشخصی وجود دارد.

خزائی در پاسخ به اینکه در برخی مراکز افراد بدون ثبت‌نام در سامانه واکسینه می‌شوند اما در برخی مراکز نه که این دوگانگی رفتار، باعث سرددرگمی مردم شده است گفت: مشکل اینجاست که تاکنون چند حالت پذیرش ایجاد شده بود و علاوه بر گروه‌های سنی، برخی از مشاغل و گروه‌هایی مثل دانشجویی نیز واکسینه می‌شدند که اطلاعات برخی از آنها لازم نبود در سامانه ثبت شود و از طریق کد ملی یا کارت دانشجویی انجام می‌شد.

وی با تاکید به اینکه واکسیناسیون به این روش کار را دشوار کرده بود اما برداشتن محدودیت سنی تا حد زیادی مشکل را حل می‌کند افزود: از بین رفتن حالت‌های متفرقه باعث می‌شود صرفا برای افرادی که پیامک ارسال شده واکسیناسیون انجام و با نظم بیشتری کار پیش رود.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا ادامه داد: از هفته آینده سامانه گروه‌های سنی مختلف در استان از سوی وزارت بهداشت فعال خواهد شد و کار به این منوال پیش می‌رود.

وی تصریح کرد: بررسی لیست‌های مختلف مشاغل که در سامانه امکان ثبت‌نام نبود از سوی تیم‌های واکسیناسیون زمان‌بر شده بود و البته برای عده‌ای نیز ارسال پیامک بررسی می‌شد اما از هفته  آینده کار با سرعت بیشتری صرفا با داشتن پیامک پیش خواهد رفت.

خزائی در پاسخ به اینکه آیا زیرساخت‌های لازم برای واکسیناسیون تمام افراد مشمول فراهم شده است؟ گفت: خوشبختانه تاکنون مشکلی در خصوص زیرساخت‌ها و نیروها نداشتیم و فرمانداران، سپاه و بسیج همکاری خوبی در این زمینه داشتند.

وی با تاکید به اینکه لیست نیروهای داوطلب و دانشجوهای ترم آخر برای انجام واکسیناسیون آماده است گفت: مراکز تجمیعی واکسیناسیون نیز آماده فعالیت هستند و در حال حاضر مرکز تجمیعی عین‌القضات فعال شده که دانشگاه آزاد متولی آن است.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا با بیان اینکه روز گذشته این مرکز تجمیعی افتتاح شد و در روزهای آینده نیز مراکزی را افتتاح خواهیم کرد گفت: البته مراجعات باید با قاعده و ثبت نام در سامانه باشد تا شاهد  بروز هرج و مرج نباشیم.

وی با بیان اینکه دو روز پیش نیز مرکز واکسیناسیون شماره ۵ در دانشگاه بوعلی افتتاح شد افزود: این مرکز را نیروهای بسیج راه‌اندازی کرده و تمام امور به عهده آنهاست، ما تنها ناظر اعزام کردیم و خوشبختانه مشکلی وجود ندارد.

خزائی در پاسخ به اینکه آیا نیاز به راه‌اندازی مرکز شبانه‌روزی واکسیناسیون در استان وجود دارد؟ گفت: تاکنون در این زمینه اقدامی نکرده‌ایم چرا که برخی مراکز تک‌شیف فعال بودند که اگر آنها را دوشیفته کنیم، با افتتاح مراکز جدید احتمالا نیازی به مراکز واکسیناسیون شبانه‌روزی نخواهد بود.

وی با بیان اینکه تقریبا تزریق ۶۰ هزار دز در روز  را به راحتی می‌توانیم انجام دهیم خاطرنشان کرد: با توجه به مراجعات احتمال دارد هفته آینده تالار قرآن مرکز شبانه‌روزی شود که فعلا تصمیم نهایی گرفته نشده است چراکه تصور بر این است با ظرفیت فعلی کار را انجام خواهیم داد.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا بیان کرد: طبق تجربه مراکز شبانه‌روزی برخی استانها، اغلب مراجعات شیفت شب کم است و چندان تاثیری بر افزایش تیراژ واکسیناسیون ندارد.


انتهای پیام/۸۹۰۲۶/

منبع: فارس

کلیدواژه: مراکز واکسیناسیون سامانه سلامت مراکز واکسیناسیون ثبت نام در سامانه شبانه روزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۵۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایگان شدن درمان کودکان تا ۷ سال سرمایه‌گذاری برای آینده است

وزیر بهداشت گفت: رایگان شدن خدمات پزشکی برای کودکان تا ۷ سال در مراکز پزشکی دولتی یک سرمایه گذاری برای سلامت کشور در ۱۰ یا ۲۰ سال آینده است. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت و درمان در حاشیه نشست هفتگی هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به رایگان شدن خدمات درمان برای کودکان تا سن 7 سال در مراکز پزشکی دولتی گفت: در حوزه سلامت در سنین مختلف شرایط خاصی وجود دارد که ما باید به آن توجه کنیم. بسیاری از بیماری‌های انسان در 7 سال اول زندگی او ایجاد می‌‌شود که اگر این بیماری‌ها در همان سنین کودکی پیشگیری شود، فرد در سنین بزرگسالی دیگر درگیر درمان این بیماری‌ها نخواهد شد. 

وی افزود: رشد تکاملی بدن انسان در طول دهه اول عمر او ایجاد می‌شود. بنابراین هر حادثه‌ای به ویژه در 7 سال اول زندگی کودکان می‌تواند پایدار شود. برهمین اساس با تلاش‌ها و پیگیری‌هایی که صورت گرفت در نهایت، رایگان شدن خدمات پزشکی برای کودکان تا سن 7 سالگی در مراکز پزشکی دولتی در هیئت دولت به تصویب رسید.  این طرح مایه افتخار برای جمهوری اسلامی ایران است که علی رغم همه مشکلات و تحریم‌ها خدمات پزشکی به کودکان تا 7 سال را در مراکز دولتی رایگان اعلام کند. 

عین اللهی گفت: این مسئله در واقع یک سرمایه گذاری برای آینده کشور است و ممکن است نتایج آن در دولت فعلی دیده نشود ولی در 10 یا 20 سال آینده نتایج آن مشخص خواهد شد و کشور را از نظر سلامت بیمه می‌کند.

خبر در حال تکمیل است...

 

دیگر خبرها

  • انجام چهار عملیات مردم یاری توسط بالگرد‌های پایگاه هوانیروز
  • انجام ۴ عملیات مردم‌یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته
  • واکسیناسیون ۱۲۰۰ نفر از متقاضیان حج تمتع خراسان شمالی انجام شد
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • تظاهرات جمعه خشم در همدان همزمان با سه استان دیگر
  • رشد ۴۱ درصدی قراردادهای ثبت شده در سامانه «خودنویس»
  • رشد ۴۱ درصدی قراردادهای ثبت شده در سامانه خودنویس
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • رایگان شدن درمان کودکان تا ۷ سال سرمایه‌گذاری برای آینده است
  • جریمه ۱.۹ میلیارد تومانی مشاورین املاک استان همدان