Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@05:35:55 GMT

امکان واکسیناسیون افراد بالای ۱۸ سال در کاشان فراهم شد

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۵۳۹۷۵

امکان واکسیناسیون افراد بالای ۱۸ سال در کاشان فراهم شد

گروه استان‌ها - معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه امکان واکسیناسیون افراد بالای ۱۸ سال در کاشان فراهم شد، گفت: ثبت‌نام داوطلبان در سامانه واکسیناسیون الزامی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  کاشان، تسریع در روند واکسیناسیون در کاشان این روزها نوید روزهای خوب در آینده نزدیک را به همراه دارد و از این بابت یقینا با تسریع در روند واکسیناسیون شاهد کاهش شیوع این ویروس منحوس و قطع زنجیره انتقال هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشبختانه تسریع واکسیناسیون در کاشان به مرحله‌ای رسیده است که افراد بالای 18 سال می‌توانند نسبت به تزریق واکسن کرونا اقدام کنند و پس از ثبت نام در سامانه واکسیناسیون وزارت بهداشت به مراکز تجمیعی واکسیناسیون مراجعه کنند.

47 درصد جامعه هدف در استان خراسان جنوبی واکسن زدندواکسن‌های تزریق شده در استان خراسان جنوبی به حدود 430 هزار دز رسیدبزرگترین مرکز تزریق واکسن در استان فارس در حرم شاهچراغ (ع) راه‌اندازی می‌شود

مهدی دلاوری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، ضمن اشاره به امکان ثبت‌نام واکشن افراد بالای 18 سال ویژه منطقه کاشان و آران و بیدگل تا ساعات دیگر اظهار داشت: افراد بالای 18 سال برای واکسیناسیون پیش از حضور در مراکز تجمیعی در سامانه salamat.gov.ir ثبت‌نام کنند.

وی با بیان اینکه خواهشمند است افراد پس از دریافت نوبت جهت تزریق به پایگاه‌های واکسیناسیون مراجعه کنند، افزود: دانش‌آموزان متولد یکم مهر 1382 لغایت یکم مهر 1383 نیز امکان ثبت‌نام در سامانه نوبت‌دهی را دارند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان ضمن اشاره به آمار و ارقام مربوط به واکسیناسیون در منطقه کاشان ابراز داشت: تاکنون 162هزار و 908 دوز نوبت اول واکسن کرونا و 78هزار و 589 دوز نوبت دوم واکسن کرونا در منطقه کاشان به گروه‌های هدف تزریق شده است.

وی با بیان اینکه در مجموع تاکنون 241هزار و 497 دوز واکسن کرونا در منطقه کاشان تزریق شده است، گفت: سه مرکز تجمیعی واکسیناسیون در کاشان از هشت لغایت 22 به صورت یکسره پذیرای شهروندان نسبت به واکسیناسیون آنان است.

انتهای پیام/801/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: واکسن کرونا افراد بالای منطقه کاشان ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۳۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های کنترل قند خون صبحگاهی در افراد دیابتی

آفتاب‌‌نیوز :

تزریق انسولین به مقدار کم، کاهش قند خون نیمه شب، تغذیه نامناسب یا پرخوری، پدیده داوون و تزریق نادرست انسولین از دلایل افزایش قند خون صبحگاهی است.

 پدیده داوون به این جهت است که از حدود ساعت سه تا چهار صبح به بعد، قند خون افزایش می‌یابد که سه یا چهار بار در هفته، این مسئله رخ می‌دهد. علت این افزایش، ترشح هورمون‌هایی مانند هورمون رشد به ویژه در دوره بلوغ مبتلایان به دیابت نوع یک است و این هورمون‌ها مخالف انسولین عمل می‌کنند و باعث افزایش قند خون می‌شوند.

 در افراد دیابتی که انسولین تزریق می‌کنند، کاهش اثر انسولین که هنگام شب تزریق شده و نیز استرس و فشار‌های عصبی، به تشدید پدیده داوون می‌انجامد. برای اطمینان از بروز این پدیده، لازم است طی شب، چندین بار قند خون را اندازه‌گیری کرد.

 برای برطرف کردن این پدیده، از آن جا که نیاز به انسولین در هنگام صبح افزایش می‌یابد، با نظر پزشک، انسولین را باید دیرتر تزریق کرد.

با توجه به این که در کشور ما بسیاری از افراد دیر شام می‌خورند، قند خون ممکن است طی شب افزایش یابد. در این مورد نیز باید در طول شب، چندین بار قند خون را کنترل کرد و اگر متوجه شدید که قند خون در طول شب افزایش یافته، به احتمال زیاد، میزان انسولین برای تزریق شبانه کم است.

 میزان انسولین را باید زیر نظر پزشک معالج را افزایش دهید. کاهش قند خون در نیمه‌های شب نیز ممکن است سبب افزایش قند خون صبحگاهی شود؛ زیرا هنگامی که قند خون به شدت کاهش یابد، بدن انسان به طور خودکار هورمون‌هایی از جمله آدرنالین و گلوکاگن ترشح می‌کند که مخالف انسولین عمل کرده و باعث افزایش قند خون صبحگاهی می‌شوند.

 بیمار باید قند خون را چندین بار در طول شب کنترل کند تا متوجه کاهش احتمالی قند خون شود. میزان انسولین پایه و زمان تزریق آن باید زیر نظر پزشک تغییراتی داده شود و تغذیه نامناسب یا پرخوری نیز هر یک ممکن است به افزایش قند خون صبحگاهی بینجامد.

 برخی از افراد مبتلا به دیابت به جای شام، میوه زیاد مصرف می‌کنند یا به مقدار زیاد مواد پروتئینی، لبنیات و ماست می‌خورند که در طول شب، بخشی از این مواد در کبد تبدیل به قند یا گلوکز می‌شود و همین امر سبب افزایش قند خون صبحگاهی می‌شود.

 برای شام نباید مقدار فراوان پروتئین، مواد غذایی پر چرب و نیز مقدار زیادی میوه مصرف کرد. برای مهار افزایش قند خون صبحگاهی، اولین گام، تشخیص دلیل بروز آن است و در صورتی که قند صبحگاهی کنترل شود، کنترل قند خون در سایر اوقات روز نیز امری قابل دسترسی است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ساخت خانه برای اقشار کم درامد
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • راه‌های کنترل قند خون صبحگاهی در افراد دیابتی
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید