Web Analytics Made Easy - Statcounter

برنامه داریم واکسیناسیون کامل جمعیت مشمول در پایتخت تا نیمه آبان ماه به پایان برسد.

بابک عشرتی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به حذف محدودیت سنی واکسیناسیون در تهران از امروز  اظهار کرد: سه دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران توافق کردند که محدودیت سنی واکسیناسیون در پایتخت برداشته شود، افراد بالای ١٧ سال می‌توانند به سامانه ثبت نام واکسیناسیون به نشانی salamat.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

gov.ir مراجعه و نوبت دریافت کنند، همچنین افراد به یاد داشته باشند که با پیامک برای تزریق واکسن به مرکز منتخب مراجعه کنند تا از ازدحام مراکز واکسیناسیون و معطلی افراد جلوگیری شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به علت حذف محدودیت سنی واکسیناسیون در تهران بیان کرد: محدودیت سنی واکسیناسیون برای آن در تهران برداشته شد که تعداد مرکز واکسیناسیون افزایش پیدا کرده است و برخی افراد با وجود اعلام اولویت مراجعه نمی‌کردند و ظرفیت تزریق واکسن در مراکز واکسیناسیون خالی می‌ماند.

عشرتی ادامه داد: ما اکنون در مراکز واکسیناسیون علوم پزشکی ایران روزانه ٩٠ هزار دوز واکسن تزریق می‌کنیم و با وجود افزایش مراکز واکسیناسیون این ظرفیت وجود دارد که تا ٢ برابر این میزان یعنی روزانه ١٨٠ هزار دوز واکسن تزریق کنیم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه هدف‌گذاری ما این است که واکسیناسیون کامل (تزریق ۲ دوز واکسن) جمعیت مشمول در پایتخت تا نیمه آبان ماه به پایان برسد، گفت: جمعیتی که در تهران باید واکسینه شوند، حدود ١۴ میلیون نفر هستند و با احتساب واکسن‌های تزریق شده ما حدود ٢٠ میلیون دوز واکسن برای واکسیناسیون دو دوز کامل پایتخت نشینان نیاز داریم.

عشرتی با اشاره به تعداد مراکز واکسیناسیون و زمان فعالیت آنها عنوان کرد: ما در دانشگاه علوم پزشکی ایران حدود ۵٠ مرکز واکسیناسیون داریم که اکثر مراکز دو شیفت (۸ صبح تا ۸ شب) فعالیت می‌کنند همچنین برخی مراکز واکسیناسیون سه شیفت (۸ صبح تا ۱۲ بامداد)  تزریق واکسن انجام می دهند و از این ۵٠ مورد ٣ مرکز شبانه روزی واکسن تزریق می کنند و این امکان فراهم شده است که افراد در هر ساعتی از روز که می‌توانند به مراکز واکسیناسیون مراجعه و واکسن خود را دریافت کنند البته بیشتر افراد تا ساعت ٢٠ به مراکز واکسیناسیون مراجعه می‌کنند و در مراکز شبانه روزی در ساعات شب حداکثر ١٠٠ نفر مراجعه کننده داریم.

/باشگاه خبرنگاران 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: محدودیت سنی واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی ایران مراکز واکسیناسیون دوز واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۵۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در کنگره علوم آزمایشگاهی

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا حمزه‌لو، در حاشیه برگزاری پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران، گفت: نمایشگاهی که امسال در کنگره برپا شده مانند سنوات گذشته مورد استقبال وسیع شرکت‌های داخلی و خارجی قرار گرفته است به نحوی که بیش از ۲۱۰ شرکت در این نمایشگاه حضور داشتند.

وی افزود: در حوزه آزمایشگاه‌های پزشکی این نمایشگاه شناخته شده است و همکاران از سراسر کشور برای حضور در کنگره و نمایشگاه شرکت داشتند، که شرکت‌های دانش بنیان از داخل کشور نیز در نمایشگاه حضور داشتند و محصولات خوبی را ارائه کردند.

حمزه‌لو با اشاره به رونمایی که در نمایشگاه امسال انجام شد، اضافه کرد: در این کنگره از دستگاهی که تحول عمده‌ای را در حوزه آزمایشگاه و میکروب شناسی ایجاد کرد رونمایی شد، این دستگاه بر اساس طیف سنجی کار می‌کند و در زمان بسیار کوتاه بدون آماده سازی اولیه و مواد مصرفی، عوامل میکروبی و باکتریایی را شناسایی و در روند درمان و بستری شدن کمک قابل توجهی می‌کند.

وی همچنین در ادامه درباره اینکه راهکار برون رفت مهاجرت آزمایشگاهیان، بیان کرد: در سنوات اخیر موج مهاجرت در تمام رشته‌های پزشکی زیاد شده است و افراد مستعد که امکانات و پتانسیل کار کردن را دارند به دلیل مشکلات عدیده، مهاجرت می‌کنند.

حمزه‌لو افزود: اگر اتفاقاتی در حوزه آموزش این افراد بیافتد و مسیر تحصیل در علوم آزمایشگاهی کوتاه شود انگیزه این افراد برای ماندن بیشتر خواهد شد.

وی توصیه کرد: باید به حوزه آزمایشگاه‌ها توجه ویژه شود چرا که یکی از بخش‌های مهم در نظام سلامت هستند و بسیاری از تشخیص‌ها بدون آزمایشگاه امکان پذیر نیست.

حمزه لو گفت: باید در تمام حوزه‌ها مانند تربیت نیروی انسانی، تأمین کیت، مواد و تجهیزات توجه شود تا بتوان از مهاجرت آزمایشگاهیان جلوگیری کرد.

کد خبر 6095130 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در کنگره علوم آزمایشگاهی
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود